SULTAN 2800 MECHELEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 142 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sultan 2800 Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 18:24 De ene keer is het hier superlekker, de volgende keer krijg je amper vlees, verkeerde kaas, brood dat zelfs niet opgewarmd is en saus die je uit een potje mag schrapen om zelf tussen de kebab te smeren. Jammer want als ze willen is het hier lekker.
23 jun 2024 om 3:29 Alles tiptop in orde en lekker zoals altijd . De leveringstijd klopte niet want de bezorger was er veel sneller. Leuk uiteraard, maar niet zo handig aangezien ik de deurbel wilde voorzijn omdat er al mensen sliepen. Super vriendelijke bezorger wel!
5 jun 2024 om 19:45 Heel lekker!
26 mei 2024 om 4:42 Beste snackbar van Mechelen! Vergeten frietjes te bestellen, we kregen een groot pak + 2 sausjes gratis! Superlekker van smaak! Top!
20 mei 2024 om 20:23 De boulet zat er niet in, en de bezorger ging terug komen, niets meer van gehoord of gezien.
18 mei 2024 om 13:27 Bestelling was niet compleet. Frieten werden niet geleverd, jammer
6 mei 2024 om 14:46 Hele vriendelijke bezorger en superlekkere kebab
26 apr 2024 om 21:38 Hier bestellen we nooit meer!!!!! In de kapsalon zat een groot stuk glas!!!!! De helft was al op toen het ontdekt werd!!! Nooit meer!!!
11 apr 2024 om 20:57 Was lauw. Groentjes waren niet juist
1 apr 2024 om 22:48 Niet zoals het hoort
26 mrt 2024 om 22:24 Alles was ijskoud smaakloos had een vieze smaak geur naar vis inplazts kebab